Φιλοσοφία K-Boo News Σημεία Πώλησης Αναφορές για την K-Boo BLOG FAQ

Κεντρική  Νέο!!  Κοσμήματα  Μουσεία & Galleries  Very Greek!  Γάμος  Βάπτιση  Βρεφικά Γούρια  Αντικείμενα 


 
Η Φιλοσοφία K-Boo

Η Φιλοσοφία πίσω από τις δημιουργίες της K-Boo

Στόχος μας είναι η δημιουργία αντικειμένων που απεικονίζουν τη θετική, τη φωτεινή πλευρά της ζωής.

Έμπνευσή μας η Τέχνη σε όλες τις μορφές, σε όλες τις εκφράσεις: Ζωγραφική, λογοτεχνία, μουσική (έργα ατόφια στη λεπτομέρειά τους)... η φύση και οι υπέροχες εικαστικές της λεπτομέρειες...

Μέσα σε μια πραγματικότητα θαμπή και αιχμηρή αναζητάμε τρόπους να αναδείξουμε το όνειρο και την ελπίδα... Κρατώντας ακέραιη την πεποίθηση πως μπορούμε να τα καταφέρουμε χρησιμοποιώντας την έμπνευση, την δεξιοτεχνία, την ικανότητα, τη διάθεση, το μοίρασμα και την αμοιβαία υποστήριξη, βασίζουμε την προσπάθειά μας στην συνεργασία αποκλειστικά με έλληνες προμηθευτές και κατασκευαστές.

Υλικά όπως ύφασμα, νήμα, plexiglass, μέταλλο, δέρμα, ημιπολύτιμες πέτρες, ξύλο κλπ, επιλεγμένα για την αισθητική και την ποιότητά τους, μπλέκονται και συνομιλούν στις δημιουργίες μας, όχι μόνο για να συνθέσουν αντικείμενα ξεχωριστά, αλλά και αντικείμενα οικονομικά προσιτά.

Επιθυμία και προσδοκία μας να σας μεταδώσουμε τη θετική μας προσέγγιση. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τα καταφέρουμε....

Γνωρίστε την Κ-Βοο

Η εταιρία K-Boo δημιουργήθηκε το 2010 από την Κατερίνα Μπαστούνα - Μωραΐτη.

web_element_K_photo.jpg

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η έντονα καλλιτεχνική της φύση αποτέλεσε από μικρή ηλικία κυρίαρχο στοιχείο της προσωπικότητάς της. Αρχικά οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες εκφράζονται μέσα από το χορό. Σπουδάζει και στη συνέχεια δημιουργεί δική της σχολή κλασσικού μπαλέτου την οποία λειτουργεί δέκα χρόνια. Παράλληλα, την περίοδο αυτή επαγγελματικά δραστηριοποιείται διδάσκοντας κινησιολογία και ρυθμική σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, τομέας ο οποίος ήταν το αντικείμενο των μεταπτυχιακών σπουδών της.

Στη συνέχεια απασχολείται για περισσότερο από μια δεκαετία στα media ως στέλεχος εκδοτικών εταιριών. Όμως η ανάγκη της για καλλιτεχνική έκφραση δε σταματά ποτέ, και βρίσκει διέξοδο στη δημιουργία κατασκευών και αντικείμενων τέχνης, αποκλειστικά για φίλους και προσωπική χρήση.

Το 2009 αποφασίζει να σταματήσει οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη δημιουργία αντικειμένων τέχνης. Ιδρύει την εταιρία “K-Boo” με στόχο τη δημιουργία “premium” καθημερινών αντικειμένων, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών («αισιόδοξης» αισθητικής και ανάλογα «αισιόδοξης» τιμής). Το φάσμα των αντικειμένων που δημιουργεί ξεκινά από κοσμήματα και καλύπτει μια ευρεία γκάμα που καλύπτει διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα σπιτιού, παιδικά είδη και παιχνίδια, εποχιακά αντικείμενα, αλλά και δημιουργίες συγκεκριμένου στόχου (εταιρικά δώρα, αναμνηστικά εκδηλώσεων κλπ.).

Τελευταία και με αφορμή την έντονα φορτισμένη ελληνική πραγματικότητα, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στη δημιουργία αντικειμένων με έντονα ελληνικά στοιχεία. Σε αυτόν τον κύκλο εντάσσονται και οι τελευταίες της δημιουργίες για την Πινακοθήκη N.X. Γκίκα. Γκίκα.

Στόχος του site Κ-Βοο Concept

Βασική Βασική επιδίωξη στη δημιουργία του site "K-Boo Concept" (όπως και ευρύτερα των δημιουργιών K-Boo) είναι να προτείνουμε αφορμές για να μοιραστείτε θετική διάθεση και χαμόγελα με τους γύρω σας.

Το K-Boo Concept e-store περιλαμβάνει δημιουργίες της K-Boo, είτε άλλων εταιριών και σχεδιαστών (όπως η Olympia), στις οποίες διακρίνουμε κοινή διάθεση και αξίες ανάλογες με αυτές που πρεσβέβουμε.

Το blog, που σταδιακά αρχίζει να αναπτύσσεται, περιλαμβάνει ιδέες και προτάσεις από την αναζήτησή μας για τις θετικές πλευρές της καθημερινότητάς μας, τα όμορφα πράγματα και ξεχωριστές ιδέες που πιστεύουμε ότι αξίζει να μοιραστούμε.

Η άποψή σας είναι σημαντική για μας. Περιμένουμε τις προτάσεις και τα σχόλιά σας. .

Copyright K-boo 2012